Το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου θα τερματίσει τα όρια επιβατών αυτόν τον μήνα — Τι πρέπει να γνωρίζετε

By | 13 Μαρτίου, 2023

Το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου θα τερματίσει τα όρια επιβατών αυτόν τον μήνα — Τι πρέπει να γνωρίζετε

Το αεροδρόμιο θα άρει όλα τα ανώτατα όρια για τους αναχωρούντες επιβάτες από τις 29 Οκτωβρίου.

Το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου θα άρει τα ανώτατα όρια επιβατών – μια μέθοδος που εφαρμόζεται σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τη ζήτηση αεροπορικών ταξιδιών – έως το τέλος αυτού του μήνα.

Το αεροδρόμιο θα άρει όλα τα ανώτατα όρια για τους αναχωρούντες επιβάτες από τις 29 Οκτωβρίου, επιβεβαίωσε το αεροδρόμιο στο Travel Leisure την Τρίτη, επιτρέποντας στις αεροπορικές εταιρείες να πωλούν εισιτήρια σε όσους επιβάτες θέλουν και μπορούν να φιλοξενήσουν. Το αεροδρόμιο εφάρμοσε για πρώτη φορά περιορισμούς στη χωρητικότητα επιβατών τον Ιούλιο, περιορίζοντας τις αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο στους 100.000 επιβάτες. Ένα μήνα αργότερα, το αεροδρόμιο επέκτεινε αυτά τα ανώτατα όρια μέχρι τον Οκτώβριο.

Το καπάκι τοποθετήθηκε για πρώτη φορά αφού το αεροδρόμιο αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για σημαντικές γραμμές και ζητήματα αποσκευών με εικόνες που κυκλοφορούσαν στοιβαγμένες, χαμένες αποσκευές και μεγάλες αναμονές. Μετά τη νέα πολιτική, το Χίθροου είπε ότι είδε λιγότερες ακυρώσεις την τελευταία στιγμή και μικρότερους χρόνους αναμονής για αποσκευές.

«Λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα τον Ιούλιο για να εισαγάγουμε ένα προσωρινό ανώτατο όριο χωρητικότητας το οποίο έκτοτε έχει παραταθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό το ανώτατο όριο είχε ως αποτέλεσμα λιγότερες ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, καλύτερη ακρίβεια και μικρότερη αναμονή για αποσκευές», δήλωσε στο T L εκπρόσωπος του αεροδρομίου την Τρίτη. «Η εστίασή μας ήταν πάντα στην αφαίρεση του ανώτατου ορίου όσο το δυνατόν γρηγορότερα – αλλά θα το κάνουμε μόνο εάν είμαστε σίγουροι ότι η προσθήκη περισσότερων επιβατών δεν θα διαβρώσει τα επίπεδα εξυπηρέτησης που έχει εξασφαλίσει το ανώτατο όριο. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με όλους τους αεροπορικούς συνεργάτες μας ενόψει της χειμερινής περιόδου για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία των επιβατών μας».

Το ανώτατο όριο επιβατών αίρονταν επίσης καθώς το αεροδρόμιο μεταβαίνει από την πολυσύχναστη καλοκαιρινή περίοδο στην πολύ λιγότερο πολυσύχναστη χειμερινή περίοδο.

Τα νέα έρχονται καθώς το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ επέκτεινε το δικό του ανώτατο όριο για τους επιβάτες μέχρι το επόμενο έτος, ακόμη και όταν το αεροδρόμιο παραδέχτηκε ότι οι αεροπορικές εταιρείες «δεν είναι ευχαριστημένες γι’ αυτό». Το αεροδρόμιο έθεσε αρχικά όρια νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τη ζήτηση και είχε ήδη επεκτείνει αυτά τα όρια μέχρι το φθινόπωρο.

Η Schiphol είπε ότι θα χρησιμοποιήσει επίσης το χρόνο για να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις προσωπικού, μεταξύ άλλων με τη δημιουργία καλύτερων καταλόγων και τη βελτίωση των τουαλετών.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αεροπορικές εταιρείες αντιμετώπισαν επίσης μαζικές ακυρώσεις το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, αλλά τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται και οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, που αρχικά είχαν εκτοξευθεί, άρχισαν να μειώνονται και σε κόστος.

Αυτά τα άνετα, εγκεκριμένα από τη νοσοκόμα πάνινα παπούτσια που αισθάνονται σαν «περπάτημα στον αέρα» είναι ιδανικά για ταξίδια — και έκπτωση 62%

Οι αγοραστές λατρεύουν την ολισθηρή σχεδίασή τους και την υποστηρικτική τους αντικραδασμική προστασία για την πλοήγηση στα αεροδρόμια και την παραμονή τους στο πόδι όλη την ημέρα.

Ανεξάρτητα ερευνούμε, δοκιμάζουμε, εξετάζουμε και προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα — μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία μας. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια.

Μια καλή στολή αεροδρομίου είναι αυτή που υποστηρίζει κάθε κατάσταση στην οποία μπορεί να βρεθείτε, είτε αυτό σημαίνει να βγάζετε τα παπούτσια σας για τα σημεία ελέγχου TSA είτε να τρέχετε προς την πύλη σας. Επομένως, όταν ταξιδεύετε (και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο), είναι υψίστης σημασίας να φοράτε παπούτσια που να είναι άνετα, να γλιστράτε και να βγάζετε εύκολα και να είναι ελαφριά.

Αντί να επιλέξετε ένα παπούτσι με κορδόνια, τα Mishansha’s Walking Shoes είναι ένα αθλητικό παπούτσι με καλή επένδυση με εφαρμογή σαν κάλτσα που θα σας μεταφέρει στα ταξίδια σας με ευκολία, παρέχοντας άφθονη υποστήριξη και άνεση για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία του ταξιδιού σας. Αυτήν τη στιγμή, το παπούτσι με περισσότερες από 8.100 τέλειες αξιολογήσεις στο Amazon έχει έκπτωση έως και 62 τοις εκατό σε επιλεγμένα χρώματα (με τιμές έως και 20 $) και οι πελάτες δεν μπορούν παρά να ενθουσιαστούν με τη λειτουργικότητα και τη γοητεία του.

Για αγορά: amazon.com, 20 $ (αρχικά 53 $)

Αυτά τα κομψά και καλά μαλακά αθλητικά παπούτσια είναι φτιαγμένα με πλεκτό επάνω μέρος που αναπνέει για να επιτρέπει τη βέλτιστη ροή αέρα στα πόδια σας όλη την ημέρα. Οι στιβαρές σόλες από καουτσούκ θα σας εμποδίσουν να γλιστρήσετε καθώς κάνετε σπριντ για να προλάβετε την πτήση σας ή να περπατήσετε στους ολισθηρούς χειμερινούς δρόμους, ενώ περιέχουν επίσης διχτυωτούς πάτους και σχέδια καμάρας για να αισθάνεστε στήριξη και άνεση όλη την ημέρα.

Οι λαστιχένιες σόλες αυτών των παπουτσιών είναι επίσης κατασκευασμένες για να βελτιώνουν την απορρόφηση κραδασμών, με λαστιχένιες βεντούζες προσαρτημένες στο κάτω μέρος για βελτίωση της πρόσφυσης και της σταθερότητας. Αν σκοπεύετε να μείνετε στα πόδια σας για πολλές ώρες ή αγωνίζεστε με την καθημερινή ταλαιπωρία, αυτά είναι τα υποστηρικτικά και ελαφριά αθλητικά παπούτσια που χρειάζεστε για να κάνετε τη ζωή πιο εύκολη. Το ελαστικό άνοιγμα στο επάνω μέρος του παπουτσιού τα καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμα για ταξίδια, καθώς είναι εύκολο να γλιστρήσουν και να ξεκολλήσουν χωρίς να ταλαιπωρούνται με κορδόνια.

Οι αγοραστές έχουν εμμονή με την άνεση και το στυλ αυτών των παπουτσιών με έναν πελάτη να λέει: «Αυτά είναι υπέροχα για ταξίδια με αεροπλάνο. Εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, άνετη και τόσο χαριτωμένη.» Ένας άλλος αγοραστής σημείωσε: «Λατρεύω αυτά τα παπούτσια, ειδικά όταν ταξιδεύω», προσθέτοντας ότι είναι «πολύ άνετα» και «τέλεια» για τις ανάγκες τους. Ένας άλλος πελάτης μοιράστηκε, “Νιώθω σαν να περπατάω στον αέρα.”

Για αγορά: amazon.com, από 31 $

Εάν χρειάζεστε ένα υπέροχο παπούτσι για αεροπορικά ταξίδια, ένας πελάτης αποκάλυψε ότι αυτά έχουν γίνει απαραίτητα, γράφοντας: «Μακάρι να τα είχα [τα είχα πάρει] νωρίτερα, είναι υπέροχα για περπάτημα στο αεροδρόμιο». Ένας άλλος αγοραστής μοιράστηκε ότι η αντικραδασμική προστασία σε αυτά τα slip-on παπούτσια είναι ιδανική για άνεση όλη μέρα, σημειώνοντας ότι τα φοράνε για πολλές ώρες εργασίας και «αγκαλιάζουν τα πόδια σας με άνεση και ευκολία». Στην πραγματικότητα, ένας χρήστης ανέφερε ότι είναι «ιδανικοί για 12ωρες βάρδιες στο νοσοκομείο».

Επιπλέον, ένας πελάτης έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει τα Mishansha’s Walking Shoes «τα καλύτερα» προσθέτοντας ότι «έχουν συνεχή πόνο στα πόδια και αυτά παρέχουν τόση υποστήριξη». Ένας άλλος αγοραστής έγραψε ότι ως νοσοκόμα, αυτά τα παπούτσια τους έδωσαν και «υποστήριξη και παρηγοριά», σημειώνοντας ότι είναι «το μόνο παπούτσι που πιάνω όταν κάνω δουλειές ή πηγαίνω στη δουλειά». Πρόσθεσαν: «Απολύτως το καλύτερο παπούτσι που αγόρασα ποτέ».

Γιατί να κάνετε εικασίες να βρείτε την τέλεια εφαρμογή στα αθλητικά σας παπούτσια όταν οι λαμπερές κριτικές για αυτά τα ελαφριά, ολισθαίνοντα παπούτσια περπάτημα κάνουν τη δουλειά για εσάς; Αγοράστε ένα ζευγάρι από τα Mishansha Walking Sneakers που λατρεύουν τόσο οι ταξιδιώτες όσο και οι νοσοκόμες πριν από το επόμενο ταξίδι σας.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ξεκινούσε από 20 $.

Αγοράστε περισσότερες προσφορές T L:

  • Ποτέ δεν ταξιδεύω χωρίς αυτή την ενυδατική κρέμα SPF που ξυπνά το κουρασμένο δέρμα σαν ένα φλιτζάνι καφέ
  • Αυτά τα άνετα αθλητικά παπούτσια Adidas φτιάχνουν τα τέλεια ταξιδιωτικά παπούτσια — και είναι σε προσφορά για 35 $ στο Amazon
  • Τα 51 καλύτερα δώρα για υπαίθριους άνδρες του 2022

Αγαπάτε πολύ; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο T L Recommends και θα σας στέλνουμε τα αγαπημένα μας ταξιδιωτικά προϊόντα κάθε εβδομάδα.

Δείτε περισσότερες προσφορές αγορών T L

Οι αγοραστές λένε ότι αυτά τα πολωτικά γυαλιά ηλίου είναι «ιδανικά για ποδηλασία» — και είναι κάτω από 20 δολάρια στις βαλίτσες με σκούτερ Amazon 5 που αγαπούν οι γονείς και τα παιδιά — Όλοι οι ταξιδιώτες κάτω των 150 δολαρίων λατρεύουν αυτό το «μαγικό» σακίδιο πλάτης που χωράει εξίσου με ένα χερούλι — και συνοδεύεται από κύβους συσκευασίας

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι «χωρίς ημερομηνία αναχώρησης» χωρίς κίνδυνο με αυτήν την εταιρεία περιήγησης περιπέτειας

Το Exodus Travels έχει τώρα έναν τρόπο να διασφαλίσει ότι είστε από τους πρώτους που θα ταξιδέψετε σε έναν προορισμό όταν είναι ασφαλές να το κάνετε ξανά.

Με τη διαδικασία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού να αρχίζει να απλώνεται σε όλο τον κόσμο, θα μπορούσε επιτέλους να υπάρχει ένα φως στο τέλος της ανεκπλήρωτης σήραγγας περιπλάνησης. Τούτου λεχθέντος, τα σχέδια επαναλειτουργίας διαφέρουν ανά χώρα και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και στις δύο πλευρές ενός ταξιδιού που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια των γύρω σας.

Αν και αυτό μπορεί να είναι πολύ για να το σκεφτείτε, το Exodus Travels αφαιρεί την πίεση από όλα αυτά, προσφέροντας Dateless First Departures. Αντί να παρακολουθεί τις ειδήσεις και να περιμένει να τεθούν σε εφαρμογή τα κατάλληλα πρωτόκολλα, ο ταξιδιωτικός φορέας επιτρέπει σε Αμερικανούς και Καναδούς επισκέπτες να κάνουν κράτηση για επιλεγμένα ταξίδια τώρα χωρίς ημερομηνία αναχώρησης.

«Σχεδιασμένα για να δώσουν στους επίδοξους globetroters κάτι να περιμένουν (εξάλλου, οι μελέτες δείχνουν ότι η μισή απόλαυση μιας περιπέτειας βρίσκεται στην αναμονή), τα Dateless First Departures έχουν να κάνουν με την εύρεση μιας αίσθησης ηρεμίας στους κήπους ζεν της Ιαπωνίας, στην περιπλάνηση τα τροπικά δάση της Κόστα Ρίκα και εξαφανίζονται στην αρχαία ιστορία σε μια περιοδεία στο Βιετνάμ — μόλις είναι ασφαλές να το κάνουμε», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση την περασμένη εβδομάδα.

Για να κλείσουν μια θέση, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν από 20 προεπιλεγμένα δρομολόγια. Μόλις η χώρα προορισμού ανοίξει ξανά για τους επισκέπτες της Βόρειας Αμερικής, η τοποθεσία πρέπει επίσης να περάσει τη διαδικασία έγκρισης υγείας και ασφάλειας πέντε σταδίων του Exodus, η οποία περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι τα ποσοστά μόλυνσης από τον COVID-19 είναι υπό έλεγχο, οι περιορισμοί δεν επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το δρομολόγιο και όλοι οι τοπικοί φορείς εκμετάλλευσης πληρούν τις απαιτήσεις τους.

Εάν σβήσει όλες αυτές τις απαιτήσεις, οι ταξιδιώτες που έχουν κάνει κράτηση για Πρώτη Αναχώρηση χωρίς ημερομηνία θα έχουν εγγυημένη θέση σε ένα από τα πρώτα ταξίδια μέσα στον πρώτο μήνα του ταξιδιού. Εάν αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν λειτουργήσει, η εταιρεία θα εργαστεί για να βρει μια νέα ημερομηνία αναχώρησης που είναι κατάλληλη για τον ταξιδιώτη.

Τα VIP σημεία είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα δρομολόγια, όπως η κρουαζιέρα του Νείλου στην Αίγυπτο της Exodus Travels, το Essential Peru, τα Highlights of Marocco, η Portugal Walking and Wine, η Ποδηλασία στην Ιορδανία και το Safari της Τανζανίας.

Όσοι κολλήσουν μια θέση θα λάβουν επίσης μια εικονική ενημέρωση πριν από το ταξίδι με ειδικούς προορισμού, βοήθεια για τον προγραμματισμό του ταξιδιού και 24ωρη υποστήριξη και εγγυήσεις ασφάλειας. Επιπλέον, ένας επαγγελματίας φωτογράφος θα τεκμηριώσει μια μέρα για την περιπέτεια και οι ταξιδιώτες θα λάβουν πιστοποιητικό “Επιστροφή στην Περιπέτεια”.

Προκειμένου να ενθαρρύνει τις κρατήσεις, το Exodus προσφέρει επίσης έκπτωση 300$ ανά άτομο για τα πρώτα 100 άτομα που κάνουν κράτηση, η οποία θα έχει τη μορφή επιστροφής της αρχικής κατάθεσης 300$ κατά την τελική πληρωμή. Η τιμή της περιοδείας που έχει κλείσει θα τιμολογηθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η εταιρεία περιπέτειας, που ιδρύθηκε πριν από 44 χρόνια, εκτελεί συνήθως περισσότερα από 600 δρομολόγια σε περισσότερες από 100 χώρες και πάντα προσπαθούσε να ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τον πλανήτη, όπως έκανε με τον διαγωνισμό της πέρυσι για να κερδίσει 25 χρόνια ταξιδιού.

Το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου θα τερματίσει τα όρια επιβατών αυτόν τον μήνα — Τι πρέπει να γνωρίζετε, αγορές, στυλ, θυγατρική, μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι «χωρίς ημερομηνία αναχώρησης» χωρίς κίνδυνο με αυτήν την εταιρεία περιήγησης περιπέτειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *