Πώς δοκιμάζουμε και προτείνουμε προϊόντα

By | 13 Μαρτίου, 2023

Πώς δοκιμάζουμε και προτείνουμε προϊόντα

Πώς δοκιμάζουμε και προτείνουμε προϊόντα

Εκτός από έμπειροι ταξιδιώτες, στο Travel Leisure ερευνούμε, δοκιμάζουμε και επιμελούμε επιμελώς τις λίστες των προτάσεών μας. Αναζητούμε συνεχώς το τοπίο για τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες προϊόντων, από αποσκευές μέχρι ακουστικά και σκηνές ακύρωσης θορύβου. Μόλις εντοπίσουμε τα καλύτερα προϊόντα, θα τα δοκιμάσουμε, τόσο στα εργαστήριά μας όσο και στο σπίτι και στον πραγματικό κόσμο, επιτρέποντάς μας να σας δώσουμε τις αμερόληπτες συμβουλές που χρειάζεστε για να αποφασίσετε τι να αγοράσετε.

Γιατί πρέπει να μας εμπιστευτείτε

Οι προτάσεις προϊόντων από το Travel Leisure είναι καθαρά εκδοτικές και ανεξάρτητες.

Οι συντάκτες μας λαμβάνουν περιστασιακά δείγματα τύπου για έλεγχο, αλλά αγοράζουμε τα περισσότερα από τα προϊόντα που δοκιμάζουμε — και δεν συμφωνούμε ποτέ να αξιολογήσουμε θετικά κάτι, ακόμα κι αν λάβουμε δείγμα. Εάν λάβουμε ένα δείγμα, θα σας το πούμε — τότε μεταχειριστείτε το με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως ένα προϊόν που αγοράσαμε.

Δεσμευόμαστε επίσης να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό μας αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία του κοινού μας. Αυτό σημαίνει την προβολή επωνυμιών που ανήκουν στην BIPOC (Μαύροι, Ιθαγενείς, Έγχρωμοι) και άλλες μειονοτικές ομάδες όποτε είναι δυνατόν, καθώς και εύρεση διαφορετικών πηγών, συνεργατών και ελεγκτών για τη συλλογή προϊόντων μας. Διαβάστε περισσότερα για τη δέσμευση διαφορετικότητας της T L.

Λαμβάνουμε μια προμήθεια θυγατρικών για ορισμένα (αλλά όχι όλα) από τα προϊόντα, εάν επιλέξετε να μεταβείτε στον ιστότοπο του λιανοπωλητή και να κάνετε μια αγορά. Τούτου λεχθέντος, δεν είμαστε πιστοί σε κανένα συγκεκριμένο πωλητή λιανικής ή επωνυμία και προτείνουμε μόνο αυτά που οι ειδικοί, οι συγγραφείς και τα αποτελέσματα δοκιμών δείχνουν ότι αξίζουν πραγματικά τα χρήματά σας. Θα σας λέμε πάντα τι μας αρέσει, αλλά και τι δεν μας αρέσει στα προϊόντα που προτείνουμε. Θέλουμε οι δοκιμές μας να παρέχουν ένα αμερόληπτο επίπεδο πληροφοριών που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ώστε να μπορείτε να ψωνίζετε με σιγουριά.

Η διαδικασία δοκιμών μας

Όλες οι συστάσεις μας βασίζονται σε αυστηρή, πρακτική αξιολόγηση που διεξάγεται τόσο στο εργαστήριο δοκιμών προϊόντων μας στη Νέα Υόρκη όσο και από τους συντάκτες όταν χρησιμοποιούν προϊόντα σε ταξίδια. Οι ομάδες δοκιμών μας συνεργάζονται επίσης με ειδικούς σε θέματα και άλλες αξιόπιστες πηγές για να διασφαλίσουν ότι κάθε αξιολόγηση προϊόντος είναι πλήρης και αμερόληπτη.

Όταν κάνουμε δοκιμές, κάνουμε τη δουλειά για εσάς. Αρχικά, ψάχνουμε στο διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντων με βάση την τεχνογνωσία μας, τις κριτικές πελατών και πολλά άλλα. Πραγματοποιούμε επίσης συνεντεύξεις από ειδικούς σε θέματα για να μάθουμε τα προϊόντα που προτείνουν και τι πρέπει να λάβουν υπόψη οι καταναλωτές όταν αγοράζουν ένα συγκεκριμένο προϊόν. Στη συνέχεια, αγοράζουμε προϊόντα για δοκιμή στο εργαστήριό μας ή στέλνουμε για δοκιμή σε πραγματικό κόσμο από συντάκτες T L.

Για κάθε δοκιμή, αναπτύσσουμε μια ενδελεχή μεθοδολογία για να βεβαιωθούμε ότι κάθε προϊόν περνά από την ίδια δοκιμή, επιτρέποντάς μας να τα συγκρίνουμε αποτελεσματικά. Καθώς δοκιμάζουμε, καταγράφουμε φωτογραφίες, βίντεο και προσωπικές πληροφορίες από τους συντάκτες και τους δοκιμαστές μας για να παρέχουμε στους αναγνώστες μας μια ματιά στα παρασκήνια της διαδικασίας μας και να παρέχουμε στους αναγνώστες αμερόληπτα, ειλικρινή σχόλια για κάθε στοιχείο.

Μόνο όταν αποφασίσουμε ότι αγαπάμε πραγματικά ένα προϊόν (και ότι προσφέρει αξία για τα χρήματα), σας το προτείνουμε.

Πώς Βρίσκουμε Προσφορές

Η ομάδα ειδήσεων και προσφορών μας ψάχνει συνεχώς στο διαδίκτυο για να ενημερώνεται για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις προϊόντων, τις εκπτώσεις και τις εκπτώσεις που πρέπει να υπάρχουν. Οι συγγραφείς μας ζουν και αναπνέουν προϊόντα, συνεργαζόμενοι με τους ελεγκτές προϊόντων και την ομάδα εργαστηρίου μας για να μοιραστούν γιατί αγαπούν ένα συγκεκριμένο προϊόν και στη συνέχεια να σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη προσφορά για αυτό. Όταν πρόκειται για Black Friday, Cyber ​​Monday και Prime Day, να είστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας εργάζεται μέρα και νύχτα για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι είναι πραγματικά μια ευκαιρία αγοράς.

Γνωρίστε την Ομάδα μας

Mark PriggVP, Εμπόριο

Ο Mark Prigg είναι αντιπρόεδρος της ομάδας Εμπορίου που επιβλέπει τις επωνυμίες Food and Travel. Εντάχθηκε στην Dotdash Meredith το 2021. Προηγουμένως, ο Mark πέρασε 25 χρόνια ως ρεπόρτερ και συντάκτης επιστήμης και τεχνολογίας, δουλεύοντας σε εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένων των The Sunday Times, London Evening Standard και Daily Mail στο Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότεραJamie HergenraderCommerce Director, Travel Group

Η Jamie Hergenrader είναι η Διευθύντρια Εμπορίου του Ταξιδιωτικού Ομίλου στην Dotdash Meredith όπου ηγείται της στρατηγικής περιεχομένου των κριτικών προϊόντων και των προτάσεων για τις ταξιδιωτικές μάρκες της εταιρείας. Έγινε στην εταιρεία το 2018 και έχει σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας στη συγγραφή και την επεξεργασία για ταξιδιωτικές και lifestyle εκδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα Chris AbellAssociate Διευθυντής Σύνταξης

Ο Chris Abell είναι ο αναπληρωτής διευθυντής σύνταξης εμπορίου στο Travel Leisure. Γράφει και επιμελείται ταξιδιωτικές εκδόσεις από το 2014. Εκτός από το T L, ο Chris έχει επίσης δημοσιευτεί στα TripSavvy, The Points Guy, Thrillist, Departures και άλλα.

Διαβάστε περισσότερα Susan Brickell Associate Editorial Director, Travel Commerce

Η Susan Brickell είναι Associate Editorial Director, κορυφαία εμπορία ειδήσεων/προσφορών και στρατηγικής για Travel Leisure. Έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρία στη συγγραφή και επεξεργασία περιεχομένου μόδας, ομορφιάς, τρόπου ζωής, υγείας, ταξιδιού και διακόσμησης σπιτιού για έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα Lydia PriceCommerce Editor

Η Lydia Price είναι η εμπορική συντάκτρια στο Travel Leisure, όπου γράφει και επεξεργάζεται κριτικές για προϊόντα εξωτερικού χώρου. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα άρθρα της σχετικά με τα σουαρέ στο κόκκινο χαλί, την ιστορία της ποπ κουλτούρας και τα νέα για την υγεία στο περιοδικό People.

Διαβάστε περισσότεραHillary MaglinAssociate Commerce Editor

Η Hillary Maglin είναι συνεργάτης εμπορική συντάκτρια στο Travel Leisure, η οποία καλύπτει τα ταξιδιωτικά προϊόντα από το 2018. Η δουλειά της έχει επίσης παρουσιαστεί σε εκδόσεις όπως το People, το InStyle και άλλα.

Διαβάστε περισσότερα Taylor FoxCommerce Updates Writer

Η Taylor Fox είναι συγγραφέας Commerce Updates στο Travel Leisure όπου δοκιμάζει, ερευνά και γράφει για ταξιδιωτικά προϊόντα. Ο Taylor είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Γεωγραφία και είναι συγγραφέας και εκδότης για περισσότερα από επτά χρόνια.

Διαβάστε περισσότεραEmily BelfioreCommerce Writer, News/Deals

Η Emily Belfiore είναι συγγραφέας εμπορίου για το Travel Leisure, καλύπτοντας νέα και προσφορές προϊόντων. Η δουλειά της έχει επίσης εμφανιστεί στα Allure, Byrdie, InStyle, Real Simple, Shape και άλλα.

Διαβάστε περισσότεραAnna PoppCommerce Writer

Η Anna Popp είναι Commerce Writer στο Travel Leisure όπου δοκιμάζει, ερευνά και γράφει για ταξιδιωτικά προϊόντα. Από τότε που έζησε στο εξωτερικό το 2018, η Άννα είναι συγγραφέας ταξιδιών και άρχισε να εξετάζει προϊόντα το 2021.

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια

Όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που εξετάζουμε και προτείνουμε, ενδέχεται κατά καιρούς να υπόκεινται σε ανακλήσεις ή σε αναθεωρημένες συστάσεις χρήσης. Επομένως, σας προτρέπουμε να παρακολουθείτε οποιεσδήποτε επίσημες ανακοινώσεις από την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων (CPSC) που μπορεί να σχετίζονται με προϊόντα που αγοράζετε και είναι πάντα καλύτερο να καταχωρείτε τις αγορές σας στον κατασκευαστή, ώστε να μπορείτε να ειδοποιηθείτε εάν εκδοθεί ανάκληση .

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή απόψεις που θα θέλατε να μοιραστείτε με την ομάδα των συντακτών μας, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Άντρας ανακαλύπτει διαμάντι 9 καρατίων στο κρατικό πάρκο του Αρκάνσας

Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο που ανακαλύφθηκε ποτέ στο κρατικό πάρκο από τότε που άνοιξε το 1972.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας 33χρονος επισκέπτης στο κρατικό πάρκο των διαμαντιών του Αρκάνσας βρήκε το δεύτερο μεγαλύτερο διαμάντι στην ιστορία του πάρκου.

Ο Κέβιν Κίναρντ επισκέφτηκε το πάρκο την Ημέρα της Εργασίας με μερικούς φίλους για να ψάξει την περιοχή αναζήτησης διαμαντιών. Για λίγες ώρες περπατούσε πάνω-κάτω στις οργωμένες σειρές και μάζευε οτιδήποτε έμοιαζε με κρύσταλλο. Όταν τελείωσε η αναζήτησή τους, ο Κίναρντ και οι φίλοι του πήγαν στο Κέντρο Ανακάλυψης Διαμαντιών του πάρκου, όπου το προσωπικό του πάρκου εντοπίζει τα επισκέπτη που βρίσκουν και καταγράφει διαμάντια.

«Σχεδόν δεν τους έβαλα να ελέγξουν τα ευρήματά μου, γιατί δεν πίστευα ότι είχα βρει τίποτα», είπε ο Κίναρντ σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο του πάρκου. «Η φίλη μου είχε ελέγξει το δικό της, όμως, έτσι προχώρησα και τους έβαλα να ελέγξουν και τους δικούς μου».

Ένας υπάλληλος πέρασε από τα ευρήματα του Κίναρντ και άφησε στην άκρη έναν κρύσταλλο σε μέγεθος μάρμαρου, κάτι που ο Κίναρντ δεν σκέφτηκε και πολύ. «Έμοιαζε ενδιαφέρον και λαμπερό, οπότε το έβαλα στην τσάντα μου και συνέχισα να ψάχνω», είπε. «Απλώς σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν γυαλί».

Ένα μέλος του προσωπικού πήρε τον Κίναρντ στην άκρη και εξήγησε ότι έπεσε πάνω σε ένα διαμάντι εννέα καρατίων.

«Ειλικρινά δάκρυσα όταν μου το είπαν», είπε ο Κίναρντ. «Ήμουν σε απόλυτο σοκ!»

«Οι συνθήκες στην περιοχή αναζήτησης διαμαντιών ήταν ιδανικές για να βρει ο κύριος Κίναρντ το διαμάντι του», είπε ο Βοηθός Έφορος Πάρκου Ντρου Έντμοντς στην ανάρτηση του ιστολογίου. «Το προσωπικό του πάρκου όργωσε την περιοχή έρευνας στις 20 Αυγούστου, μόλις λίγες μέρες πριν η τροπική καταιγίδα Laura ρίξει πάνω από δύο ίντσες βροχής στο πάρκο. Ο ήλιος είχε βγει όταν τον επισκέφτηκε ο κύριος Κίναρντ και περπάτησε ακριβώς στο σωστό μονοπάτι για να παρατηρήσει το φως του ήλιου να αντανακλάται από το διαμάντι του».

Το διαμάντι ζυγίζει 9,07 καράτια και είναι καφέ κονιάκ, με μεταλλική λάμψη. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο διαμάντι που ανακαλύφθηκε ποτέ στο κρατικό πάρκο από τότε που άνοιξε το 1972. Το μόνο μεγαλύτερο διαμάντι ήταν ένα λευκό Amarillo Starlight 16,37 καρατίων, που ανακαλύφθηκε τον Αύγουστο του 1975.

Για να τιμήσει τους φίλους του που τον συνόδευσαν κατά τη διάρκεια της ανακάλυψης, ο Κίναρντ επέλεξε να ονομάσει το διαμάντι του Διαμάντι Φιλίας Κινάρντ.

Μέχρι στιγμής το 2020, 246 διαμάντια έχουν ανακαλυφθεί και καταγραφεί στο κρατικό πάρκο Crater of Diamonds. Κατά μέσο όρο, οι επισκέπτες ανακαλύπτουν περίπου ένα ή δύο διαμάντια στο πάρκο κάθε μέρα. Αλλά τυπικά, τα ευρήματα είναι πολύ, πολύ μικρότερα από αυτά του Kinard. Το συνολικό βάρος όλων των διαμαντιών που ανακαλύφθηκαν το 2020 είναι 59,25 καράτια.

Πέρυσι, ένας επισκέπτης του πάρκου βρήκε ένα διαμάντι 2,12 καρατίων στα χωράφια.

Η Cailey Rizzo είναι συγγραφέας του Travel Leisure, με έδρα το Μπρούκλιν. Όταν βρίσκεται σε μια νέα πόλη, είναι συνήθως έξω για να ανακαλύψει τέχνη, πολιτισμό και καταστήματα μεταχειρισμένων κάτω από το ραντάρ. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία της, μπορείτε να τη βρείτε στο Twitter, στο Instagram ή στο caileyrizzo.com.

Πώς δοκιμάζουμε και προτείνουμε προϊόντα, αξιοθέατα, πάρκα κήποι, ειδήσεις, αξιοθέατα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *