Η Frontier Airlines προσθέτει και, στη συνέχεια, ακυρώνει ένα νέο τέλος υπηρεσίας COVID-19

By | 13 Μαρτίου, 2023

Η Frontier Airlines προσθέτει και, στη συνέχεια, ακυρώνει ένα νέο τέλος υπηρεσίας COVID-19

Είναι απλώς άλλο ένα σημάδι ότι τα αεροπορικά ταξίδια στις ΗΠΑ επιστρέφουν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (23 Ιουνίου 2021): Η Frontier Airlines αποφάσισε να ακυρώσει τη “χρέωση ανάκτησης COVID” ύψους 1,59 $ ανά άτομο ανά τμήμα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας. Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Η χρέωση, η οποία συμπεριλήφθηκε στον συνολικό προωθούμενο ναύλο της αεροπορικής εταιρείας έναντι μιας πρόσθετης χρέωσης, είχε ως στόχο να παρέχει διαφάνεια και να οριοθετήσει ποιο μέρος του ναύλου πήγαινε για την ανάκαμψη επιχειρήσεων που σχετίζεται με τον COVID, συμπεριλαμβανομένης της αποπληρωμής CARES Δάνειο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ωστόσο, για να αποφευχθεί η παρερμηνεία, η αεροπορική εταιρεία θα διακόψει την πρακτική της διάσπασης αυτής της κατηγορίας εντός των συνολικών προωθούμενων ναύλων της.”

Εδώ είναι ένα ακόμη σημάδι ότι τα εσωτερικά αεροπορικά ταξίδια επιστρέφουν στις ΗΠΑ: η εμφάνιση ενός νέου τέλους πτήσης.

Η Frontier Airlines, μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα το Ντένβερ, πρόσθεσε αυτό που αποκαλεί «χρέωση ανάκτησης COVID» για να βοηθήσει στην πληρωμή για ενισχυμένο καθαρισμό και άλλα μέτρα που αποσκοπούν στην πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού καθώς οι Αμερικανοί επιστρέφουν στους ουρανούς.

Η χρέωση 1,59 $ ανά τμήμα πτήσης μπορεί να μην φαίνεται τόσο μεγάλη από μόνη της, αλλά έρχεται εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια, τους φόρους και, όπως θα περίμενε κανείς, άλλες χρεώσεις. Η Frontier απαιτεί ήδη χρέωση για πτήσεις που γίνονται κράτηση μέσω του τηλεφωνικού κέντρου και του ιστότοπού της. Αυτή η χρέωση από μόνη της μπορεί να ισούται με το 30% ή περισσότερο του αεροπορικού εισιτηρίου και μπορεί να αποφευχθεί μόνο με την αγορά εισιτηρίων σε ένα αεροδρόμιο.

Η Frontier Airlines επιβάλλει πρόσθετα τέλη σε πτήσεις που διέρχονται από αυτό που περιγράφει ως “αεροδρόμια υψηλού κόστους”. Οι πτήσεις μέσω του διεθνούς αεροδρομίου O’Hare στο Σικάγο και του διεθνούς αεροδρομίου LaGuardia στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, κοστίζουν επιπλέον 10 $.

Στις αρχές της πανδημίας, η Frontier θέσπισε προσωρινά ένα τέλος για τους επιβάτες που αναζητούν χώρο για κοινωνική απόσταση στο πλοίο. Αναγκάστηκε να εξαλείψει αυτή τη χρέωση μέσα σε λίγες μέρες, ως αποτέλεσμα της αντίδρασης των καταναλωτών και της κριτικής από τους νομοθέτες των ΗΠΑ.

Η Frontier Airlines πρόσθεσε αθόρυβα την πρόσθετη χρέωση για τον COVID τον Μάιο, χρονομετρώντας τις ερωτήσεις του blogger Ben Schlappig του One Mile at a Time. Αναρωτιέται γιατί το τέλος δεν προστέθηκε πριν από ένα χρόνο, όταν οι αεροπορικές εταιρείες επιβαρύνονταν με πρόσθετα έξοδα για βελτιωμένο καθαρισμό και πράγματα όπως εξοπλισμό ατομικής προστασίας για το προσωπικό. «Αυτό το τέλος ισχύει ακόμη και για ταξίδια μέχρι το επόμενο έτος, όταν αυτές οι προφυλάξεις μπορεί να μην είναι πλέον απαραίτητες», σημειώνει.

Ένας εκπρόσωπος της Frontier Airlines είπε στο Travel Leisure ότι το τέλος έχει σκοπό να αντισταθμίσει το πρόσθετο κόστος που σχετίζεται με την πανδημία COVID-19 και σημείωσε ότι περιλαμβάνεται ήδη στις προσφορές ναύλων που προωθούνται από την αεροπορική εταιρεία. Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στην T L, η Frontier είπε, “Δεν είναι μια απροσδόκητη χρέωση αργότερα στη διαδικασία κράτησης.”

Η Meena Thiruvengadam είναι συνεργάτης του Travel Leisure που έχει επισκεφθεί 50 χώρες σε έξι ηπείρους και 47 πολιτείες των ΗΠΑ. Λατρεύει τις ιστορικές πλάκες, να περιπλανάται σε νέους δρόμους και να περπατά σε παραλίες. Βρείτε την στο Facebook και στο Instagram.

Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο

Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, σύμφωνα με την AirlineRatings.com.

Αν έχετε νευρικότητα πριν από την πτήση, δεν είστε μόνοι. Πολλοί ταξιδιώτες βιώνουν κάποιο άγχος όταν πετούν, είτε αυτό οφείλεται σε φόβο για τα ύψη, ανησυχίες για μικρόβια ή ανησυχίες ότι κάτι θα πάει στραβά κατά τη διάρκεια της πτήσης. Φυσικά, άλλοι ανησυχούν περισσότερο για τα αεροπορικά δυστυχήματα και τη συνολική ασφάλεια των αεροπορικών εταιρειών.

Περισσότερα νέα αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων

Η To70, μια εταιρεία συμβούλων αερομεταφορών, εξετάζει ατυχήματα μεταξύ μεγάλων, εμπορικών επιβατικών αεροπλάνων στην ανασκόπηση της ασφάλειας της πολιτικής αεροπορίας κάθε χρόνο. Το 2020, σημειώθηκαν 40 ατυχήματα σε όλο τον κόσμο – πέντε θανατηφόρα – με αποτέλεσμα 299 θανάτους. Αυτά τα ατυχήματα συνέβησαν στο Ιράν, την Τουρκία, το Πακιστάν, την Ινδία και τις ΗΠΑ (το περιστατικό στις ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα έναν θάνατο αφού ένα άτομο παραβίασε την ασφάλεια και χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από το αεροπλάνο κατά την προσγείωση). Το προηγούμενο έτος, σημειώθηκαν 86 ατυχήματα – οκτώ θανατηφόρα – με αποτέλεσμα 257 θανάτους. Τα θανατηφόρα αεροπορικά ατυχήματα δεν είναι συνηθισμένα – σκεφτείτε μόνο τις χιλιάδες πτήσεις που συμβαίνουν καθημερινά χωρίς πρόβλημα – αλλά παρόλα αυτά μπορεί να προκαλούν άγχος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί αερομεταφορείς με εξαιρετικά αρχεία ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας λίγη γαλήνη κάνοντας κράτηση για το επόμενο ταξίδι σας σε ένα από τα παγκόσμια».

Το AirlineRatings.com αναλύει 385 αεροπορικές εταιρείες, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλειά τους, το προϊόν κατά την πτήση και τώρα, τις διαδικασίες COVID-19, για να τις βαθμολογήσει σύμφωνα με ένα σύστημα επτά αστέρων. Για τον προσδιορισμό των ασφαλέστερων αεροπορικών εταιρειών, ο ιστότοπος εξετάζει ατυχήματα, σοβαρά συμβάντα, την ηλικία του στόλου της αεροπορικής εταιρείας και ελέγχους από κυβερνήσεις, καθώς και ενώσεις αερομεταφορών και κυβερνητικά όργανα. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο αξιολόγησης ασφάλειας, μπορείτε να συγκρίνετε αεροπορικές εταιρείες για να δείτε πώς στοιβάζονται (ή να βρείτε τις αεροπορικές εταιρείες που κατατάσσονται ως οι λιγότερο ασφαλείς, ώστε να γνωρίζετε ποιες είχαν περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα ή άλλα περιστατικά στο παρελθόν).

Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο φέτος, σύμφωνα με την AirlineRatings.com.

Οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο

 1. Qantas
 2. ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ καταρ
 3. Air New Zealand
 4. Singapore Airlines
 5. Εμιράτα
 6. EVA Air
 7. Etihad Airways
 8. Alaska Airlines
 9. Cathay Pacific Airways
 10. βρετανικές Αερογραμμές
 11. Virgin Australia/Virgin Atlantic
 12. Hawaiian Airlines
 13. Southwest Airlines
 14. Delta Air Lines
 15. Αμερικάνικες αερογραμμές
 16. SAS
 17. Finnair
 18. Lufthansa
 19. KLM
 20. ενωμένες αερογραμμές

Η Qantas, η δημοφιλής αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία που λειτουργεί για περισσότερα από 100 χρόνια, κατατάχθηκε ως η πιο ασφαλής αεροπορική εταιρεία φέτος και λαμβάνει σταθερά υψηλές αξιολογήσεις για την ασφάλειά της. Αυτές οι κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν κάτι περισσότερο από ασφαλείς πτήσεις — πολλές ήταν επίσης μεταξύ των αγαπημένων διεθνών αεροπορικών εταιρειών των αναγνωστών του Travel Leisure στα βραβεία World’s Best Awards 2020, που επαινεθούν για την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τα νόστιμα γεύματα κατά την πτήση και τα άνετα καθίσματα. Η Singapore Airlines ήταν στην κορυφή της λίστας μας, ακολουθούμενη από την Qatar Airways, την Emirates, την EVA Air και άλλες.

Η Alaska Airlines ήταν ο μόνος αερομεταφορέας των ΗΠΑ που έσπασε τους 10 κορυφαίους, αλλά η Hawaiian Airlines, η Southwest Airlines, η Delta Air Lines, η American Airlines και η United Airlines ακολούθησαν στις κορυφαίες 20. Η AirlineRatings.com προσδιόρισε επίσης τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για συμμόρφωση με τον COVID-19 Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, καταχωρώντας (με αλφαβητική σειρά) Air Baltic, Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, AirAsia, British Airways, Cathay Pacific Airways, Delta Air Lines, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Japan Airlines, JetBlue , KLM, Korean Air, Lufthansa, Singapore Airlines, Southwest Airlines, Qatar Airways και WestJet. Ο ιστότοπος επέλεξε αυτές τις αεροπορικές εταιρείες με βάση τις πληροφορίες του ιστότοπού τους σχετικά με τις διαδικασίες COVID-19, τις μάσκες προσώπου για τους επιβάτες και τα ΜΑΠ για το πλήρωμα, τον βαθύ καθαρισμό του αεροσκάφους και πολλά άλλα.

Αυτό το τμήμα του Ποταμού Σαν Αντόνιο Περπατάει από μερικά από τα πιο συναρπαστικά εστιατόρια, καταστήματα και ξενοδοχεία της πόλης

Συναντήστε με στο Museum Reach. Το “FISH” του Donald Lipski είναι μόνο μία από τις πολλές δημόσιες εγκαταστάσεις τέχνης κατά μήκος του Museum Reach.

Το Museum Reach, ένα πεζόδρομο κατά μήκος του ποταμού Σαν Αντόνιο, πήρε το όνομά του από τα πολλά πολιτιστικά ιδρύματα που πλαισιώνουν τις όχθες. Πολλοί περπατούν αυτή τη διαδρομή για τις δημόσιες εγκαταστάσεις τέχνης κατά μήκος του μονοπατιού – αλλά θα περάσουν επίσης από μερικά από τα πιο συναρπαστικά ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα που έχει να προσφέρει το Τέξας. Διαβάστε επτά αξιόλογες στάσεις.

Μια κομψή κουζίνα Comfort Food

Στην περιοχή Pearl District στο βόρειο άκρο του Museum Reach, η σεφ-ιδιοκτήτρια Jennifer Hwa Dobbertin άνοιξε ένα μόνιμο σπίτι για την Best Quality Daughter, το πολυσύχναστο pop-up “New Asian-American” της. (Σκεφτείτε αυτοκόλλητα με βέγκαν κρέας και ποτό τσάι με φούσκες.) Το εστιατόριο καταλαμβάνει το ιστορικό Mueller House, που χτίστηκε το 1904, με το εσωτερικό του να έχει επανασχεδιαστεί με τέσσερα πολύχρωμα δωμάτια εμπνευσμένα από τα Τέσσερα Ευοίωνα Ζώα, φιγούρες από κινεζικούς αστερισμούς.

Ένα πολυτελές ορόσημο

Το στούντιο σχεδιασμού Roman amp; Williams αναμόρφωσε το Pearl Brewery του 19ου αιώνα για να δημιουργήσει το Hotel Emma με 146 δωμάτια, το οποίο φέρνει πολυτέλεια στη βιομηχανική αισθητική του κτηρίου. Τα βραδινά κοκτέιλ φιλοξενούνται στη διώροφη βιβλιοθήκη. στο λόμπι, ο σφόνδυλος μιας παλιάς γεννήτριας έχει μετατραπεί σε καλλιτεχνική εγκατάσταση. Στο Supper, ο γεννημένος στο Σαν Αντόνιο σεφ, Jorge Luis Hernández – πρώην βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Minibar του José Andrés – αντλεί από τις πολλές επιρροές που έχουν διαμορφώσει αυτήν την πόλη.

Μια μαγειρική ωδή στο Νότιο Τέξας

Ένα από τα πιο φιλόδοξα πρόσφατα εγκαίνια της πόλης είναι το Carriqui, ένα εστιατόριο 11.000 τετραγωνικών ποδιών που διευθύνεται από τον σεφ Jaime Gonzalez. Στα τέλη του 19ου αιώνα, το αξιοσημείωτο κτήριο με λευκό πλατό στέγαζε ένα σαλούν στο οποίο σύχναζαν υπάλληλοι της ζυθοποιίας. Μετά από οκτώ χρόνια ανακαίνισης, τώρα γεμίζει τραπέζια με θαλασσινά του Κόλπου, μπάρμπεκιου και πιάτα Tejano, όπως cabrito και barbacoa με μοσχάρι.

Ένα σύγχρονο καφέ

Το Full Goods Diner σερβίρει πρωινό και μεσημεριανό γεύμα σε ένα φωτεινό χώρο σε στυλ θερμοκηπίου. Ο εστιάτορας (και γέννημα θρέμμα του Σαν Αντόνιο) Ryan Harms συνεργάστηκε με τον σεφ Patrick Jackson για να προσφέρει ένα εποχικό μενού που είναι εξίσου νευρικό — το τοστ ricotta έρχεται με ροδάκινα, τουρσί jalapeños και guajillo gastrique — και παραδοσιακό, με σπιτικά αρτοσκευάσματα και μια τέλεια τηγανίτα είναι σερβίρεται με καφέ βούτυρο, σιρόπι σφενδάμου και αλάτι.

Μια αγαπημένη μπουτίκ

Στο φυλάκιο του πουκάμισου του Τέξας Dos Carolinas, η σχεδιάστρια Caroline Matthews διαθέτει τις χειροποίητες γκουαγιαμπέρες της με την υπογραφή της, το ανδρικό πουκάμισο με κουμπιά που φοριέται σε όλη τη Λατινική Αμερική, καθώς και φορέματα, πιτζάμες και την πολυπόθητη (και συχνά sold-out) μάσκα της». γκουαγιαρόμπε.”

Ένας Buzzy Beer Garden

Στο εκτεταμένο (και πολύ δημοφιλές) Elsewhere Bar amp; Kitchen, το οποίο άνοιξε λίγο πριν την πανδημία, μπορείτε να καθίσετε σε μια κούνια βεράντας με θέα στο ποτάμι και να απολαύσετε αιχμηρή λεμονάδα, παγωμένο εσπρέσο μαρτίνι και ένα σάντουιτς με τηγανητό κοτόπουλο.

Ξενοδοχείο με θέα

Το Thompson San Antonio–Riverwalk άνοιξε το 2021 στο δυτικό άκρο του Museum Reach, απέναντι από τον ποταμό από το Tobin Center for the Performing Arts. Ο 20όροφος πύργος διαθέτει 162 φιλικά προς τα κατοικίδια, χαλαρά αλλά μοντέρνα δωμάτια. Διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή συλλογή έργων τέχνης (συμπεριλαμβανομένου ενός Jeff Koons “Red Balloon Dog”) και τρεις χώρους εστίασης: Cenote, ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα. Σαλόνι στον τελευταίο όροφο The Moon’s Daughters? και Landrace, από τον τοπικό διάσημο σεφ Steve McHugh, όπου τα εποχικά μενού προέρχονται από σχεδόν δύο δωδεκάδες παραγωγούς του Τέξας.

Μια εκδοχή αυτής της ιστορίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τεύχος Δεκεμβρίου 2022/Ιανουάριος 2023 του Travel Leisure υπό τον τίτλο “Meet Me at the Museum Reach”.

Αεροπορικές εταιρείες Αεροδρόμια, Αεροπορικές εταιρείες Αεροδρόμια, Αυτό το τμήμα του ποταμού Σαν Αντόνιο Περπατήστε άνεμοι πέρα ​​από μερικά από τα πιο συναρπαστικά εστιατόρια, καταστήματα και ξενοδοχεία της πόλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *