Η βασιλική οικογένεια εξακολουθεί να σχεδιάζει να πάει στο Balmoral για καλοκαιρινές διακοπές

By | 13 Μαρτίου, 2023

Η βασιλική οικογένεια εξακολουθεί να σχεδιάζει να πάει στο Balmoral για καλοκαιρινές διακοπές

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος θα κατευθυνθούν στο σπίτι τους στη Σκωτία για τις καλοκαιρινές διακοπές που τους αξίζει.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, πέρασαν την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τον Μάρτιο, οι βασιλείς μπήκαν σε καραντίνα. Όμως, όπως πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, οι δυο τους δεν σταμάτησαν να εργάζονται. Αντίθετα, συνέχισαν να κάνουν τη σημαντική δουλειά τους από το σπίτι. Τώρα, φαίνεται ότι το ζευγάρι θα πάει τις τακτικά προγραμματισμένες καλοκαιρινές του διακοπές στο αγαπημένο τους σπίτι στο Balmoral, αλλά με όλες τις νέες οδηγίες ασφαλείας.

Τον Μάρτιο, το δίδυμο μπήκε σε καραντίνα μαζί με μερικές δεκάδες μέλη του προσωπικού για να παραμείνουν ασφαλείς από τον κορονοϊό. Από το σπίτι της, η Βασίλισσα έκανε βιντεοκλήσεις με πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου και συμμετείχε σε συναντήσεις με τις πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Και, ίσως το πιο σημαντικό, αυτό το Σαββατοκύριακο, η Ελισάβετ και ο Φίλιππος παρευρέθηκαν στον γάμο της εγγονής τους Βεατρίκης. (Μην ανησυχείτε, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, οι βασιλιάδες παρέμειναν σε ασφαλή κοινωνική απόσταση.) Ασφαλώς, ήταν μια πολυάσχολη περίοδος για την 94χρονη βασίλισσα και πραγματικά της αξίζει ένα διάλειμμα.

Αν και φαινόταν ότι τα καλοκαιρινά τους ταξίδια στο σπίτι τους στη Σκωτία μπορεί να μην πραγματοποιηθούν, οι Times αναφέρουν τώρα ότι η βασίλισσα, ο Φίλιππος και μερικά στενά μέλη του προσωπικού θα φτάσουν όντως στο Balmoral τις επόμενες ημέρες για μια καλή εμπειρία. διακοπές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η βασίλισσα θα ταξιδέψει με μέλη του προσωπικού, τα περισσότερα από τα οποία έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα με το ζευγάρι στο Κάστρο του Ουίνδσορ από την έναρξη της πανδημίας. Όσοι κατευθύνονται στο Balmoral είτε θα απομονωθούν από τις οικογένειές τους είτε θα ζουν ήδη με τις οικογένειές τους στο Κάστρο του Windsor.

Ενώ στο Balmoral, η Βασίλισσα πιθανότατα δεν θα φιλοξενήσει κανέναν καλεσμένο. Αν και η εφημερίδα σημείωσε ότι και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας πιθανότατα θα κατευθυνθούν επίσης στο Balmoral, δεν θα τους επιτραπεί να δουν τη βασίλισσα μέσα στο σπίτι και θα τους επιτραπεί να δειπνήσουν με τη βασίλισσα μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Τρεις μέλη της βασιλικής οικογένειας που γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι δεν θα παρευρεθούν φέτος είναι ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και ο γιος τους, Άρτσι, καθώς απομονώνονταν στις ΗΠΑ στην Καλιφόρνια, η οποία είναι ένα από τα πιο χτυπημένα μέρη στη χώρα για κορωνοϊός. Ακόμα κι αν η οικογένεια ήθελε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για το καλοκαίρι, δεν μπορεί να το κάνει, λόγω των υφιστάμενων ταξιδιωτικών περιορισμών.

Συνήθως, η βασίλισσα και ο σύζυγός της μένουν στο Balmoral τον Σεπτέμβριο, αλλά με την πανδημία, το βασιλικό βιβλίο κανόνων είναι έξω από το παράθυρο. Προς το παρόν, θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να παρακολουθήσουμε τι θα κάνει όλη η οικογένεια στη συνέχεια.

Αυτός ο δήμαρχος, μπάρμαν και βιβλιοθηκάριος είναι ο μόνος κάτοικος της πόλης της

Ο 88χρονος πηγαίνει το «φορώντας πολλά καπέλα» σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Στο Monowi της Νεμπράσκα, μπορείτε να βρείτε τον δήμαρχο, τον ταμία, τον υπάλληλο, τον γραμματέα και τον βιβλιοθηκάριο στην τοπική ταβέρνα κάθε μέρα. Αρκεί να μην είναι Δευτέρα, γιατί είναι η μέρα που απογειώνεται η Elsie Eiler, που έχει την ευθύνη τόσο της ταβερνιάρης όσο και όλων των προαναφερθέντων τίτλων.

Σύμφωνα με την απογραφή των ΗΠΑ του 2010, το Monowi είναι η μόνη ενσωματωμένη πόλη, χωριό ή πόλη στην Αμερική με έναν πληθυσμό. Και ως εκ τούτου, η ζωή του Eiler είναι, τουλάχιστον, μοναδική.

Σχετικό : Μικρές πόλεις που πρέπει να επισκεφτείτε στις ΗΠΑ

Στη δεκαετία του 1930, το Monowi ήταν μια σχετικά πολυσύχναστη σιδηροδρομική πόλη περίπου 120 κατοίκων με πολλές επιχειρήσεις, όπως παντοπωλεία, εστιατόρια, ακόμη και μια φυλακή. Αλλά σταδιακά, καθώς οι συνθήκες της γεωργίας χειροτέρευαν και οι θέσεις εργασίας χάθηκαν λόγω της αυτοματοποίησης, οι άνθρωποι άρχισαν να απομακρύνονται αναζητώντας περισσότερες ευκαιρίες. Όσοι έμειναν τελικά έφυγαν από τη ζωή. Όταν ο σύζυγος της Έιλερ, ο Ρούντι, πέθανε το 2004, εκείνη έγινε η τελευταία εναπομείνασα κάτοικος.

Ο 88χρονος ανοίγει την ταβέρνα Monowi στις 9 το πρωί έξι ημέρες την εβδομάδα. Σερβίρει μπέργκερ (3,50 $), χοτ ντογκ (1,25 $) και μπύρες (η «πιο κρύα μπύρα στην πόλη», λέει η πινακίδα που είναι αναρτημένη στον τοίχο) σε τουρίστες που είναι περίεργοι για την πόλη της για ένα άτομο.

Το 2021, ντόπιοι, φίλοι και οικογένεια γιόρτασαν τον Έιλερ για την 50ή επέτειο της ταβέρνας. Το πάρτι κατοικήθηκε από τους τακτικούς που έρχονται από τις κοντινές πόλεις και χρησιμοποιούν την ταβέρνα ως ένα είδος ποτίσματος της κοινότητας όπου παίζουν παιχνίδια με χαρτιά, επιδεικνύουν φωτογραφίες μωρών και μιλούν για τις οικογένειές τους. Η τοπική υποστήριξη είναι τόσο ισχυρή, η Monowi Tavern επέζησε της πανδημίας όταν άλλες μικρές επιχειρήσεις δυσκολεύτηκαν.

Σχετικό : 10 γοητευτικές αμερικανικές πόλεις που δεν είναι ακόμη διάσημες (αλλά θα είναι σύντομα)

«Πολύ σπάνια περνάω πολύ χρόνο εδώ μέσα μόνος μου», είπε ο Έιλερ στον Eater. “Ακόμα και τώρα, υπάρχει πάντα κάποιος που έρχεται ή φεύγει. [Η πανδημία] δεν με επηρέασε πολύ. Δεν ήταν κανένα μεγάλο κλείδωμα ή κάτι τέτοιο. Παρέμεινε πολύ απασχολημένο και οι ντόπιοι είναι όλοι πολύ υποστηρικτικοί.”

Εκτός από τη λειτουργία της ταβέρνας – την οποία αγόρασαν μαζί με τον Ρούντι το 1971 – διευθύνει επίσης τη βιβλιοθήκη της πόλης, ένα υπόστεγο 320 τετραγωνικών ποδιών που φιλοξενεί περίπου 5.000 βιβλία που κάποτε αποτελούσαν την ιδιωτική συλλογή του Ρούντι. Τώρα, όποιος θέλει να περιηγηθεί στα ράφια και να δανειστεί βιβλία ή περιοδικά είναι ευπρόσδεκτος στο σύστημα τιμής.

Ενώ πολλές από τις μικρότερες κοινότητες στις ΗΠΑ έχουν συρρικνωθεί έως ότου διαλυθούν, ο Eiler είναι αποφασισμένος να διατηρήσει την Monowi ενσωματωμένη, ολοκληρώνοντας υπεύθυνα όλα τα έγγραφα για να το κάνει. Ως η μόνη φορολογούμενη στην πόλη, η Eiler εισπράττει από τον εαυτό της για να κρατήσει τους τρεις φανοστάτες της πόλης αναμμένους με ρεύμα και το νερό να ρέει. Απαιτείται επίσης να δημιουργεί ένα δημοτικό οδικό σχέδιο κάθε χρόνο για να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από την πολιτεία της Νεμπράσκα. Και, όταν κάθε χρόνο κάνει αίτηση στο κράτος για τις άδειες ποτών και καπνού της, τις υπογράφει η ίδια ως γραμματέας της πόλης και τις δίνει στον εαυτό της ως ιδιοκτήτρια του μπαρ.

Υπήρξε κάποια σύγχυση το 2020 όταν το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ ανέφερε έναν δεύτερο κάτοικο του Monowi. Αλλά, ήταν μόνο ένα άλλο Νεμπράσκα που το γραφείο πρόσθεσε στο μικρό χωριό ως μέτρο προστασίας της ιδιωτικής ζωής για τον Έιλερ. Έτσι, ενώ στον υπολογιστή φαίνεται ότι ο πληθυσμός της Monowi έχει διπλασιαστεί, στην πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι απλώς η Eiler — και δεν θα το είχε αλλιώς.

«Κάθε χρόνο απλώς ανανεώνω την άδειά μου και μένω ξανά», είπε στα Public Media της Νεμπράσκα. “Εννοώ, βασικά…Είμαι χαρούμενος εδώ. Εδώ είναι που πραγματικά — θέλω να είμαι εδώ, αλλιώς δεν θα έμενα εδώ.”

Το Digital Nomads μπορεί πλέον να εργάζεται εξ αποστάσεως στη Μάλτα χάρη στο πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς

«WFM» — Εργασία από τη Μάλτα — χάρη στο εκτεταμένο πρόγραμμα βίζας.

Η Μάλτα καλεί όλους τους απομακρυσμένους υπαλλήλους, προσκαλώντας τους στο “WFH” από τις πανέμορφες μεσογειακές παραλίες, την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τις πόλεις που μπορούν να περπατήσουν.

Η χώρα, η οποία βρίσκεται ακριβώς έξω από τις ακτές της Σικελίας, έχει δημιουργήσει μια άδεια παραμονής Nomad για έως και ένα έτος, η οποία είναι ανοιχτή σε άτομα από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, κοινοποίησε η Αρχή Τουρισμού της Μάλτας με το Travel Leisure . Για να υποβάλουν αίτηση, οι ταξιδιώτες πρέπει να έχουν εμβολιαστεί πλήρως για τον COVID-19 (το οποίο πρέπει να επαληθεύσουν μέσω της εφαρμογής Verifly), να αποδείξουν ότι μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως και ότι εργάζονται για μια εταιρεία εκτός της Μάλτας.

Όσοι επιθυμούν να παραμείνουν πέραν του προγράμματος ενός έτους μπορούν να ζητήσουν ανανέωση της άδειάς τους.

«Η Μάλτα έχει πηδήξει στο πλήθος της αυξημένης ζήτησης για τηλεργασία παγκοσμίως, καθώς η πανδημία άλλαξε τους στόχους και τις νέες τάσεις», δήλωσε ο Charles Mizzi, Διευθύνων Σύμβουλος της Residency Malta, σε δήλωση που δόθηκε στην T L. “Γίνονται ευπρόσδεκτα άτομα που μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και επιχειρηματίες με ταλέντο να ταξιδεύουν και να ανακαλύπτουν νέες χώρες και πολιτισμούς. Εάν υπάρχουν διδάγματα από την πανδημία είναι ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να μετακινηθούν περισσότερο από ποτέ.”

Ο Mizzi ανέδειξε τον «μεσογειακό νησιωτικό τρόπο ζωής» της Μάλτας καθώς και την ευρυζωνική υποδομή και τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης ως κληρώσεις.

«Πράγματι, οι νομάδες θα αισθάνονται άνετα τη στιγμή που θα προσγειωθούν εδώ», πρόσθεσε. «Και με τα αγγλικά να είναι επίσημη γλώσσα και η γλώσσα για επιχειρηματική δραστηριότητα, η επικοινωνία με τους ντόπιους θα αποδειχθεί εύκολη υπόθεση».

Επί του παρόντος, η Μάλτα (η οποία είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για συνταξιοδότηση στην Ευρώπη και έχει μερικά από τα πιο καθαρά νερά στην ΕΕ) καλωσορίζει τους ταξιδιώτες των ΗΠΑ που έχουν εμβολιαστεί με εμβόλιο εγκεκριμένο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των Moderna, Pfizer- BioNTech και Johnson amp; Johnson.

Ενώ οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες των ΗΠΑ είναι ευπρόσδεκτοι στη Μάλτα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν ταξινομήσει τη χώρα ως “Επίπεδο 3”, υποδεικνύοντας ένα “υψηλό” ποσοστό μολύνσεων από COVID-19. Πρόκειται για μια υποβάθμιση από τον Αύγουστο, όταν ο οργανισμός κατέταξε τη χώρα στην υψηλότερη προειδοποίηση “Επίπεδο 4”.

Η Alison Fox είναι συγγραφέας για το Travel Leisure. Όταν δεν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, της αρέσει να περνά το χρόνο της στην παραλία ή να εξερευνά νέους προορισμούς και ελπίζει να επισκεφτεί κάθε χώρα στον κόσμο. Ακολουθήστε τις περιπέτειές της στο Instagram.

Celebrity Travel, News, Videos, Offbeat, Digital Nomads μπορούν πλέον να εργάζονται εξ αποστάσεως στη Μάλτα χάρη στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *