Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες είχαν τα περισσότερα (και τα λιγότερα) παράπονα το 2022

By | 13 Μαρτίου, 2023

Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες είχαν τα περισσότερα (και τα λιγότερα) παράπονα το 2022

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες τα πήγαν καλύτερα από άλλες.

Το 2022 ήταν ένα ταραχώδες έτος για τις αεροπορικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, γεμάτο ακυρώσεις, καθυστερήσεις αποσκευών και ελλείψεις προσωπικού, όλα σε συνδυασμό με υψηλή ζήτηση και ανάκαμψη για την ταξιδιωτική βιομηχανία στο σύνολό της. Ωστόσο, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες τα πήγαν καλύτερα από άλλες.

Όσον αφορά τη συνολική απόδοση, η Delta Air Lines πήρε την τούρτα, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των μεγάλων αερομεταφορέων των ΗΠΑ με το χαμηλότερο ποσοστό ακύρωσης, σύμφωνα με τη 15η ετήσια κάρτα βαθμολογίας αεροπορικών εταιρειών της Wall Street Journal. Αλλά το ποσοστό έγκαιρων αφίξεων της αεροπορικής εταιρείας 81,7 τοις εκατό ήταν ακόμα πολύ χαμηλότερο από το 2021 όταν ήταν 87,9 τοις εκατό και χαμηλότερο από το 2019 όταν ήταν 83,4 τοις εκατό.

Αυτό μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Delta, Ed Bastian, χαρακτήρισε πρόσφατα το 2022 «το πιο δύσκολο επιχειρησιακό έτος στην ιστορία μας».

Παρόλα αυτά, η Delta κατέλαβε υψηλή θέση σχεδόν σε κάθε άλλη κατηγορία, συμπεριλαμβανομένου του χαμηλότερου ποσοστού ακούσιων προσκρούσεων και ακυρωμένων πτήσεων.

Αλλά δεν ξεπέρασαν όλες οι αεροπορικές εταιρείες τόσο καλά την καταιγίδα. Η Allegiant Air είχε το χαμηλότερο ποσοστό έγκαιρων αφίξεων μόλις 62,7%, επίσης χαμηλότερο από το ποσοστό της αεροπορικής εταιρείας το 2021. Μια εκπρόσωπος της Allegiant κατηγόρησε μια «συρροή παραγόντων», συμπεριλαμβανομένων των καιρικών συνθηκών, των μολύνσεων από τον COVID-19 και της έλλειψης προσωπικού.

Η JetBlue είχε παρομοίως μια κακή χρονιά, αντιμετωπίζοντας προβλήματα σε σχεδόν κάθε κατηγορία, όπως καθυστερήσεις, ακυρώσεις, κακή διαχείριση αποσκευών και παράπονα πελατών. Στην πραγματικότητα, είχε τις περισσότερες καθυστερήσεις 2 ωρών στην άσφαλτο από οποιονδήποτε αερομεταφορέα των ΗΠΑ και τη δεύτερη πιο ακυρωμένες πτήσεις.

Η πρόεδρος της JetBlue Joanna Geraghty είπε στο WSJ ότι πολλά από αυτά οφείλονται στον κόμβο του στο γεμάτο μετρό της Νέας Υόρκης και στη γύρω περιοχή της βορειοανατολικής περιοχής.

Από την άλλη πλευρά, η Southwest Airlines, της οποίας η κατάρρευση της εβδομάδας των Χριστουγέννων ήταν αισθητή για εβδομάδες, είχε λιγότερα συνολικά προβλήματα από άλλες εταιρείες το 2022. Στην πραγματικότητα είχε το μικρότερο ποσοστό παραπόνων πελατών και μεγάλες καθυστερήσεις στην άσφαλτο, αλλά υπέφερε όταν ακυρώθηκαν πτήσεις και ακούσιο χτύπημα.

Τα ζητήματα αποσκευών ταλαιπώρησαν επίσης μεγάλο μέρος της αεροπορικής βιομηχανίας το 2022, και αυτό ίσχυε ιδιαίτερα για την American Airlines, η οποία σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό λανθασμένου χειρισμού αποσκευών. Και η Frontier Airlines είχε τα περισσότερα παράπονα από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ.

Ωστόσο, η WSJ σημείωσε ότι οι κατατάξεις ενδέχεται να είναι λοξές, καθώς τα δεδομένα διαχείρισης αποσκευών και παραπόνων για τον Δεκέμβριο δεν ήταν διαθέσιμα και δεν συνυπολογίστηκαν στην κατάταξη.

Η Disney World δοκιμάζει την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για την είσοδο στο Magic Kingdom

«Με το μέλλον στο μυαλό και τη μετατόπιση σε πιο ανέγγιχτες εμπειρίες».

Η Disney World ξεκίνησε τις δοκιμές της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου στο Magic Kingdom την Τρίτη, δίνοντας στους επισκέπτες την επιλογή να δοκιμάσουν την τεχνολογία χωρίς αφή για είσοδο καθώς συνεχίζει να πλοηγείται λειτουργώντας εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Η δοκιμαστική περίοδος, η οποία έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει έως τις 23 Απριλίου, συλλαμβάνει το πρόσωπο ενός επισκέπτη στο πάρκο (με τη μάσκα προσώπου σταθερά στη θέση του) και το μετατρέπει σε αριθμό “ο οποίος στη συνέχεια συνδέεται με τη μορφή εισόδου που χρησιμοποιείται για την είσοδο στο πάρκο.” Διαβάστε το site της Disney.

Οι επισκέπτες θα εισέλθουν σε μια καθορισμένη λωρίδα, θα αντικρίσουν την κάμερα και θα σαρώσουν το MagicBand ή άλλη μορφή εισιτηρίου εισόδου.

«Στο Walt Disney World Resort, αναζητούμε πάντα καινοτόμους και βολικούς τρόπους για να βελτιώσουμε την εμπειρία των επισκεπτών μας—ειδικά καθώς πλοηγούμαστε στον αντίκτυπο του COVID-19», έγραψε η Disney στον ιστότοπό της. «Με το μέλλον στο μυαλό και τη μετατόπιση σε πιο ανέγγιχτες εμπειρίες».

Οι επισκέπτες που συμμετέχουν στη δοκιμή θα κληθούν να περνούν από τις ίδιες λωρίδες εισόδου κάθε φορά, ώστε η Disney να «κατανοήσει καλύτερα πώς λειτουργεί η τεχνολογία».

Ενώ η αφαίρεση μιας μάσκας δεν είναι απαραίτητη – ή επιτρέπεται – οι άνθρωποι θα πρέπει να βγάλουν τα καπέλα, τις προσωπίδες και τα γυαλιά ηλίου τους για τη δοκιμή.

Το πάρκο, το οποίο θα γιορτάσει την 50η επέτειό του φέτος, σημείωσε ότι όλες οι εικόνες που σχετίζονται με αριθμούς κατά τη διάρκεια της δοκιμής θα απορριφθούν εντός 30 ημερών από τη λήξη της δοκιμής.

Η Disney δεν είναι η πρώτη που δοκίμασε την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου σε περιοχές με μεγάλη κίνηση. Τον Σεπτέμβριο, η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών άρχισε να δοκιμάζει την τεχνολογία ανέπαφων, βάζοντας τους ταξιδιώτες να εισάγουν τις ταυτότητές τους σε έναν σαρωτή αντί να τις παραδίδουν σε έναν αξιωματικό ενώ το μηχάνημα επαληθεύει τις πληροφορίες πτήσης και τη φωτογραφία τους.

Και τον Φεβρουάριο, η Delta Air Lines άρχισε να το δοκιμάζει για πτήσεις εσωτερικού από το Ντιτρόιτ, επιτρέποντας στους κατάλληλους επιβάτες να κοιτάζουν απλώς μια κάμερα στο σημείο ελέγχου ασφαλείας χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσουν την κάρτα επιβίβασης και την ταυτότητά τους. Αυτή ήταν μια επέκταση των προσπαθειών του αερομεταφορέα το 2018 να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για διεθνείς πτήσεις από την Ατλάντα.

Και το 2019, η JetBlue επέκτεινε επίσης τη χρήση της τεχνολογίας.

Η Alison Fox είναι συγγραφέας για το Travel Leisure. Όταν δεν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, της αρέσει να περνά το χρόνο της στην παραλία ή να εξερευνά νέους προορισμούς και ελπίζει να επισκεφτεί κάθε χώρα στον κόσμο. Ακολουθήστε τις περιπέτειές της στο Instagram.

Μόνο το “One Dropper” αυτού του νέου ορού προσώπου είναι “σαν πράσινο χυμό” για θαμπό, κουρασμένο δέρμα μετά από μια μακρά μέρα ταξιδιού

Και δεν θα μαντέψετε ποτέ το μυστικό συστατικό πίσω από αυτή τη φόρμουλα κατά της γήρανσης.

Ανεξάρτητα ερευνούμε, δοκιμάζουμε, εξετάζουμε και προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα — μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία μας. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια.

Μια κουραστική μέρα ταξιδιού μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται στεγνή, θαμπή και γενικά κουρασμένη. Και, αυτό είναι μόνο από τον ανακυκλωμένο αέρα του αεροπλάνου. Λάβετε υπόψη τους ρύπους από τον προορισμό σας, την έλλειψη ύπνου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, τις ώρες που περάσατε κάτω από τον ήλιο και τα αλμυρά φαγητά που απολαύσατε και το δέρμα σας θα ζητάει μια επαναφορά μέχρι να επιστρέψετε στο σπίτι.

Ευτυχώς, υπάρχουν μικρές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στη ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σας για να διασφαλίσετε ότι η επιδερμίδα σας παίρνει τα θρεπτικά συστατικά και την ενυδάτωση που χρειάζεται για να επανορθωθεί μετά το ταξίδι – ξεκινώντας με τον ορό αποτοξίνωσης Superflower από την αγαπημένη μάρκα Saint Jane. Σχεδιασμένος για να λειτουργεί ως κουμπί επαναφοράς για το δέρμα σας, ο πρόσφατα λανσαρισμένος ορός προσώπου είναι γεμάτος με ισχυρά, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ενυδατωμένα συστατικά που καθαρίζουν το δέρμα, αφαιρούν τις τοξίνες που μαστίζουν την επιδερμίδα, φράζουν τους πόρους και μειώνουν τη φωτεινότητα και αποκαθιστούν την θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να είναι λαμπερό και υγιές.

Για αγορά: saintjanebeauty.com, 88 $

«Η αποτοξίνωση, για μένα, είναι ένα ουσιαστικό μέρος της συνολικής σας ευεξίας», λέει στο Travel Leisure ο ιδρυτής της Saint Jane, Casey Georgeson. “Σημαίνει μια ολική επαναφορά για το σώμα και το μυαλό σας. Το “Detox” είναι μέρος του ονόματος του νεότερου ορού μας, επειδή το δέρμα σας χρειάζεται επίσης επαναφορά. Και αυτός ο ορός κάνει ακριβώς αυτό: επαναφέρει την ισορροπία και τον φραγμό του δέρματος με βασικά θρεπτικά συστατικά και ενυδάτωση.Είναι μια ημερήσια δόση θρεπτικών συστατικών και βιταμινών για το δέρμα».

Όταν εξήγησε τη μοναδική φόρμουλα του Superflower Detox Serum, η Georgeson μοιράστηκε ότι άντλησε έμπνευση από τα ήπια και αποτελεσματικά θεραπευτικά οφέλη των λουλουδιών: “Ανακάλυψα αυτά που τρέφουν πραγματικά το δερματικό στρώμα και δημιουργούν το φράγμα του δέρματος για βέλτιστη ευεξία του δέρματος. Το έχω δει πολλά προϊόντα που απογυμνώνουν το δέρμα ή κάνουν υπερβολική απολέπιση και είναι απλώς πολύ σκληρά, και ήθελα πραγματικά να σταθώ σε συστατικά που έδιναν αποτελέσματα με μια πιο θεραπευτική προσέγγιση.”

Οι 11 καλύτερες τσάντες μακιγιάζ και θήκες καλλυντικών ταξιδιού του 2023

Στο κέντρο του ορού βρίσκεται το τριαντάφυλλο, το οποίο θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ κάνει τη βαριά αποτοξινωτική εργασία. «Είναι απίστευτο για τον καθαρισμό των τοξινών», είπε ο Georgeson. “Προμηθεύουμε το τριαντάφυλλο από τη Βουλγαρία, όπου τα πέταλα μαζεύονται με το χέρι από γυναίκες που καλλιεργούν το πολύτιμο λάδι αυτού του τριαντάφυλλου με αυτόν τον τρόπο για αιώνες.”

Υπάρχει επίσης μπλε τάνσυ που ενισχύει τον φραγμό του δέρματος. Το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά συστατικό είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, καθώς και για την ικανότητά του να καταπραΰνει το δέρμα. Ο ορός αποτοξίνωσης Superflower προσφέρει επίσης μια δόση αντιγηραντικών πλεονεκτημάτων χάρη στο νερολί, το οποίο λειαίνει την όψη των λεπτών γραμμών για μια πιο σφριγηλή και σφριγηλή επιδερμίδα. Το χαμομήλι βοηθά επίσης στην αναζωογόνηση του δέρματος ξεκινώντας την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της φωτεινότητας και τη μείωση της υφής.

Το δέρμα σας καλύπτεται επίσης από ένα κύμα υγρασίας χάρη στο εξαιρετικά ενυδατικό εκχύλισμα άγριου κερασιού. «Όταν αναμειγνύονται, αυτά τα συστατικά λειτουργούν συντονισμένα για να ανανεώσουν το δέρμα», πρόσθεσε ο Georgeson. «Δημιουργούν μια ισορροπημένη, πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα που είναι πιο λαμπερή και λαμπερή με κάθε χρήση».

Οι άνθρωποι λένε ότι αυτό το φωτεινό τζελ ματιών 18 $ εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους καλύτερα από 3 φορές την τιμή του

Μια μανιώδης ταξιδιώτης, η Georgeson με χαρά ανέφερε ότι ο ορός αποτοξίνωσης Superflower πέρασε το απόλυτο τεστ: αναζωογονώντας το δέρμα της από μια εξαντλητική ταξιδιωτική ημέρα. «Δυστυχώς, τα ταξίδια δεν είναι υπέροχα για το δέρμα», άρχισε, αποδίδοντας τις «απίστευτα στεγνές» καμπίνες των αεροπλάνων υπό πίεση που αφυδατώνουν τον φραγμό του δέρματος και το αφήνουν «ανισορροπημένο και χρειάζεται μεγάλο TLC».

Συνέχισε: «Μόλις επέστρεψα σπίτι από ένα οικογενειακό ταξίδι στη Χαβάη και μπορώ να σας πω ότι μετά από δύο μεγάλες πτήσεις – η μία από αυτές ήταν αργά τη νύχτα – το δέρμα μου είχε δει καλύτερες μέρες», εξήγησε. «Μετά την πτήση και αφού καθάρισα το δέρμα μου, πίεσα ένα σταγονόμετρο γεμάτο Superflower Detox στο δέρμα μου και η ξηρότητα και η θαμπάδα εξαφανίστηκαν αμέσως και το δέρμα μου είχε ξανά αυτή τη θρεπτική λάμψη».

Ακόμα κι αν δεν επιστρέφετε από κάποιο ταξίδι, ο ορός αποτοξίνωσης Superflower εξακολουθεί να έχει μια θέση στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Για την Georgeson, είναι βασικό στοιχείο στην πρωινή της αγωγή, σημειώνοντας ότι βοηθά στην αφύπνιση και τη λάμψη της επιδερμίδας της: «Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό κοιμάμαι, χρειάζομαι μια ώθηση σε θρεπτικά συστατικά και το Superflower είναι διαμορφωμένο σαν πράσινος χυμός για το δέρμα σας. “

Πατήστε το κουμπί επαναφοράς στο δέρμα σας με τον ορό αποτοξίνωσης Superflower, ο οποίος είναι διαθέσιμος σήμερα στο Saint Jane. Εμπιστευτείτε μας, είναι αυτό που έλειπε από το δέρμα σας.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν $88.

Αγοράστε περισσότερες προσφορές T L:

  • Είμαι συγγραφέας υγείας και αυτός είναι ο διοργανωτής χαπιών $12 που φέρνω σε όλα μου τα ταξίδια
  • Αυτά τα σεντόνια ταξιδιωτικού σαπουνιού 9$ που έχουν εγκριθεί από αεροσυνοδός, που εξουδετερώνουν τα μικρόβια αποτελούν βασικό στοιχείο για την εποχή της γρίπης
  • Αυτό το προϊόν εγκεκριμένο από ταξιδιώτες $17 κρατά τα σκέλη σας χωρίς φριζάρισμα σε υψηλή υγρασία στις διακοπές

Αγαπάτε πολύ; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο T L Recommends και θα σας στέλνουμε τα αγαπημένα μας ταξιδιωτικά προϊόντα κάθε εβδομάδα.

Δείτε περισσότερες προσφορές αγορών T L

Οι αγοραστές λένε ότι αυτά τα πολωτικά γυαλιά ηλίου είναι «ιδανικά για ποδηλασία» — και είναι κάτω από 20 δολάρια στις βαλίτσες με σκούτερ Amazon 5 που αγαπούν οι γονείς και τα παιδιά — Όλοι οι ταξιδιώτες κάτω των 150 δολαρίων λατρεύουν αυτό το «μαγικό» σακίδιο πλάτης που χωράει εξίσου με ένα χερούλι — και συνοδεύεται από κύβους συσκευασίαςΑυτές οι αεροπορικές εταιρείες είχαν τα περισσότερα (και τα λιγότερα) παράπονα το 2022, Λούνα Παρκ, Διακοπές Disney, Αγορές, Στυλ, θυγατρική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *